Bases i recorregut

La participació a l’Oncotriatló és una oportunitat única de gaudir d’uns dels indrets més màgics de la Costa Brava. L'ordre de les proves serà aquest: caiac, córrer i nedar. A continuació us fem cinc cèntims de cadascuna de les proves: 

Modalitat caiac (5 km):  Des de la Platja del Port de Llançà fins a Cap Ras, i tornar. La prova de caiac serà la primera de les tres que configuren l'Oncotriatló i el canvi es farà a la zona de boxes de la Platja del Port de Llançà. La prova es farà en parella, en caiac doble. Lorganització posarà els caiacs i les pales. L’ús de l’armilla salvavides és obligatori. 

recorregut caiac

Modalitat running (10 km): Volta circular que sortirà i acabarà en el Passeig Marítim del Port de Llançà. Es resseguirà el litoral de la Mar d'Amunt entre Llançà i Colera, fins a Cap de Ras, un dels indrets més màgics de la Costa Brava. Podreu córrer tot passant per cales i platges emblemàtiques del nostre país com són Cala Bramant o la Platja del Borró. Per finalitzar la modalitat de running, haureu de pujar i baixar El Castellar, un antic illot annexat al Port de Llançà i amb unes vistes meravelloses de tota la costa nord de la Mar d'Amunt i del Cap de Creus.

TRACK DEL RECORREGUT 

Modalitat natació (1.200 metres): Recorregut triangular amb sortida i arribada a la Platja del Port de Llançà. Sempre hi haurà dos nedadors del mateix equip a laigua.Està permès nedar amb aletes, manyoples, tubs…

 

Bases i altres documents d'interès

REGLAMENT ONCOTRIATLÓ 2024   -  AUTORITZACIÓ MENORS D’EDAT

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: