La tercera edició de l'ONCOTRIATLÓ, que s'ha celebrat aquest matí a Llançà (Alt Empordà),  ha recaptat 8.500 euros que es destinaran a ajudar els afectats de càncer i les seves famílies a través dels serveis que ofereix la Fundació Oncolliga Girona. La xifra és la suma dels donatius que han fet els onze equips participants en aquest repte solidari, que inclou tres modalitats esportives (10 km de corrent, 5 km en caiac i 1.200 metres de natació en aigües obertes) i les aportacions d'espònsors. En ser una prova per equips, els participants poden fer relleus, si bé sempre hi ha d'haver dos membres de l'equip en marxa. L'organització de l'Oncotriatló va a càrrec de la delegació d'Oncolliga a Llançà amb la col·laboració de Tintoreres Swimming Club, Escoleta Trail Running i SK Kayak. 

La segona edició de l'ONCOTRIATLÓ ens va deixar molt bon sabor de boca i moltes ganes de tornar-hi. Gràcies a les aportacions dels equips participants es van recaptar 6.865 euros que ens han permès seguir ajudant les persones afectades de càncer i els seus familiars. Moltíssimes gràcies!

Ara ja tenim posada la mirada a la  tercera edició. Serà el pròxim 19 de maig a Llançà. 

Les inscripcions estaran obertes a partir d'avui mateix, 1 de febrer. 

La segona edició de l'ONCOTRIATLÓ, que s'ha celebrat aquest matí a Llançà (Alt Empordà),  ha recaptat 6.280 euros que es destinaran a ajudar els afectats de càncer i les seves famílies a través dels serveis que ofereix la Fundació Oncolliga Girona. La xifra és la suma dels donatius que han fet els onze equips participants en aquest repte solidari, que inclou tres modalitats esportives (10 km de corrent, 5 km en caiac i 2,5 km de natació en aigües obertes). En ser una prova per equips, els participants poden fer relleus, si bé sempre hi ha d'haver dos membres de l'equip en marxa. L'organització de l'Oncotriatló va a càrrec de la delegació d'Oncolliga a Llançà amb la col·laboració de Tintoreres Swimming Club, Escoleta Trail Running i SK Kayak. 

Malgrat que el pronòstic meteorològic no era gaire bo, el temps ha respectat finalment la celebració aquest matí de la primera edició de l'ONCOTRIATLÓ a Llançà (Alt Empordà), un nou repte esportiu de la Fundació Oncolliga Girona que ha aconseguit recaptar més de 10.000 euros per ajudar els malalts de càncer i els seus familiars.  La xifra és la suma dels donatius que han fet els equips participants (6.367 euros) i dels diners que l'Associació de Comerciants de Llançà ha pogut recollir amb les guardioles distribuïdes per diferents locals associats durant els darrers mesos. 

Ja ho tenim tot a punt per a la 1a Oncotriatló. Finalment, en aquesta primera edició, comptarem amb set equips que correreu, nedareu i fareu caiac contra el càncer. És un punt de partida a partir del qual esperem poder anar creixent en pròximes edicions. Així doncs, moltes gràcies per la vostra participació i pels vostres donatius, que han permés sumar més de 6.000 euros contra el càncer.

La primera edició de l'Oncotriatló, que s'havia de celebrar el 28 de maig passat a Llançà  i que es va haver de suspendre a última hora a causa de les previsions de fort onatge,  s'ha reprogramat per al pròxim 25 de setembre. L'organització espera poder comptar amb tots els equips que s'havien inscrit per participar en la primera convocatòria, una desena, i fins i tot créixer en nombre de participants en aquests gairebé tres mesos que falten per a la cita esportiva i solidària. Les inscripcions continuen obertes a www.oncotriatlo.cat

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: