Avui fa una setmana que junts vam viure una nova Oncobike, la setena.

Una nova mostra de solidaritat, esforç i compromís.
Una nova jornada d'emocions a flor de pell, records i sentiments.
Una nova oportunitat per comprovar que quan guanya la solidaritat, hi guanyem tots.

 

Gràcies a la col·laboració dels nostres fotògrafs voluntaris us podem oferir un amplíssim ventall de fotografies de la darrera edició d'Oncobike. Les fotos s'han distribuït en àlbums perquè siguin més fàcils de localitzar. 

El nostre agraïment especial a tots els voluntaris que han col·laborat en aquesta edició:  Adrià Colomer, Lluís Zamora i Ma. Àngels Martínez.

L’Oncobike, la cursa solidària de BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, ha aconseguit recollir 64.658€ en la seva setena edició, celebrada avui a la Vall de Llémena. Un nou rècord que s'ha aconseguit gràcies a l'augment de participants, un total de 105 equips inscrits, dels quals 104 han pres la sortida aquest matí a Sant Gregori (l'any passat van ser 98 els equips participants). Els diners es destinaran al servei d'Estètica Oncològica Integral que l'Oncolliga ofereix gratuïtament a les persones afectades de càncer i que al 2022 va experimentar un creixement del 37%.

S'acosta el gran dia que tots estem esperant i volem que el gaudiu al màxim. Per això, aquí hi trobareu tota la informació necessària sobre recollida de dorsals, briefing, horaris de sortida, a més d'algunes pautes de funcionament per garantir que la cursa sigui un èxit.

Ja estan obertes les inscripcions per a la 7a edició de l’ONCOBIKE, que se celebrarà el pròxim 21 d’octubre. La prova solidària en BTT per equips promoguda per la Fundació Oncolliga Girona tornarà a tenir com a escenari Sant Gregori i la Vall de Llémena. Es manté també l’objectiu solidari de la prova: recollir diners per finançar el Servei d’Estètica Oncològica Integral, que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. 

 L’Oncobike, la cursa solidària de BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, ha aconseguit recollir 61.626,64 € euros en la seva sisena edició, celebrada avui a la Vall de Llémena. Un nou rècord que s'ha aconseguit gràcies a l'augment d'equips participants, un total de 98 que han pres la sortida aquest matí a Sant Gregori. Els diners es destinaran al servei d'Estètica Oncològica Integral que l'Oncolliga ofereix gratuïtament a les persones afectades de càncer. 

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: