Les donacions per l'Oncotrail estan obertes. fes la teva donació

OncoTrail 2024

Total donacions 105.768,98 €

IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

L’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta ha estrenat una vintena de butaques per a pacients i acompanyants, gràcies al donatiu fet per la Fundació Oncolliga Girona amb diners recollits a la darrera edició de la cursa solidària Oncotrail. Les noves butaques, valorades en 50.723 euros, s’han instal·lat a les habitacions de la setena planta B, on estan hospitalitzats els pacients de neurocirurgia, entre els quals hi ha pacients que pateixen diferents tipus de tumors cerebrals, dels quals se n’operen un centenar a l’any.

La Fundació Oncolliga Girona ha fet una donació de 8.823,98 euros a l'Hospital Santa Caterina amb recaptats en la desena edició de la cursa solidària Oncotrail, celebrada l'octubre de 2023. Aquests diners s’han invertit en l’adquisició de diferent material per millorar el confort i benestar dels pacients oncològics que reben tractament al centre, les seves famílies i al mateix temps facilitar la tasca dels professionals que tenen cura d’aquestes persones.

La Clínica Salus Infirmorum de Banyoles i la Fundació Oncolliga Girona han presentat les accions de millora dutes a terme al centre sanitari amb els donatius de 23.600 € provinents de les edicions de 2022 i 2023 de l’Oncotrail, una cursa solidària de 100 quilòmetres que transcorre per corriols de la Costa Brava i les Gavarres. A l’acte de presentació hi han assistit el director de l’Oncotrail, Lluís Comet, la presidenta d’Oncolliga Girona, Paqui Badosa, la delegada d’Oncolliga a Banyoles, Rosa Amorós i el gerent de la Clínica, el doctor Àngel Gómez. L’any passat no es va poder fer l’acte de presentació corresponent a la donació del 2022 perquè la Clínica es trobava enmig d’unes obres de reforma de les seves instal·lacions.

La Fundació Oncolliga Girona i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà hem presentat aquest matí el nou material adquirit amb el donatiu de 36.060 € de l’Oncotrail 2023.
Amb la donació de l’any 2023 s’ha pogut implementar el projecte de micropigmentació de l’arèola de mugró per a pacients afectades de càncer de mama -que s’hi destinat un import de de 6.192 €- i comprar un videocolonoscop - per un import de 29.868 €-.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut una donació de 12.347,23 euros per part de la Fundació Oncolliga Girona recaptats en la desena edició de la cursa solidària Oncotrail de l’any 2023. Aquests diners s’han invertit en proporcionar nou equipament a l’Hospital de Blanes per millorar el confort i benestar dels pacients oncològics que reben tractament al centre, les seves famílies i al mateix temps facilitar la tasca dels professionals que tenen cura d’aquestes persones.

La Fundació Oncolliga Girona ha fet un donatiu per a l’adquisició d’un nou aparell per al Servei de Rehabilitació de la Fundació Salut Empordà (FSE), que està destinat al tractament del dolor de sòl pelvià que deixen les cicatrius després d’una cirurgia. Es tracta d’una màquina Indiba, que permet dissenyar a l’especialista en Fisioteràpia un tractament adaptat a les necessitats de cada pacient. “L’aparell ajuda a reduir el dolor de sòl pelvià que deixen cirurgies com les neoplàsies de bufeta, d’ovari, de coll d'úter, d'endometri, vulvar i rectal”, ha explicat la cap del Servei de Rehabilitació de la FSE, la doctora Natàlia Toneu. Els tractaments amb la Indiba contribueixen a millorar el dolor, controlar la inflamació, accelerar la cicatrització, millorar la mobilització i permet també una reparació més ràpida del teixit.

A causa de les incidències que hem observat i recollit amb reflexions de diferents equips que s'han preinscrit per participar en l'Oncotrail 2024 ens veiem obligats a exigir uns requisits en el procediment de les inscripcions per avaluar que aquestes s'hagin fet correctament, acollint-nos a l'article 28 d'aquest reglament on s 'exposa "L'organització es reserva el dret de poder modificar aquest reglament, notificant amb la suficient antelació qualsevol modificació al mateix."

Aquest vespre s'ha realitzat el sorteig de 175 places + 10 de reserva per a l'edició d'Oncotrail 2024. Han participat al sorteig un total de 363 equips que s'han preinscrit correctament dins del termini establert per l'organització.

El sorteig s'ha realitzat a través d'una eina online en la qual s'han introduït els noms de tots els equips preinscrits. El programa ha elegit els guanyadors de manera totalment aleatòria. 

Aquest és el resultat del sorteig, que s'ha realitzat seguint les bases depositades davant la notària de Girona Belén Mayoral Del Barrio i a la seva presència: 

LLISTAT EQUIPS GUANYADORS SORTEIG SEGONA  FASE

Enhorabona als equips afortunats. Disposeu d'un termini de sis dies per confirmar la inscripció fent el pagament dels participants. Data límit: 26 de febrer. 

Si transcorreguts aquests dies, algun equip no formalitza la inscripció de forma correcta, entrarà en el seu lloc un equip de reserva, per estricte ordre de llista.

Avui, a les 19.00 h, s'ha realitzat el sorteig de 100 places per a l'edició d'Oncotrail 2024. Han participat al sorteig un total de 294 equips que s'han preinscrit correctament dins del termini establert per l'organització.

Aquest és el resultat del primer sorteig adjudicant 100 places a la cursa Oncotrail 2024 seguint les bases depositades davant la notària de Girona Belén Mayoral Del Barrio i a la seva presència: 

LLISTAT EQUIPS GUANYADORS SORTEIG PRIMERA FASE

Enhorabona als equips afortunats. Disposeu d'un termini d'una setmana per confirmar la inscripció fent el pagament dels participants. Data límit: 11 de febrer. 

Els que no heu obtingut plaça en aquest primer sorteig, tindreu una segona oportunitat el pròxim 20 de febrer, quan se celebri el sorteig de la segona fase, oberta a tothom. No caldrà que us torneu a preinscriure.

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: