Les donacions per l'Oncoswim ja estan obertes: fes la teva donació

OncoSwim 2024

Total donacions 101.737,93 €


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

Vídeo oficial de la 8a edició d'ONCOSWIM, travessia solidària de 30 km en aigües obertes (de l'Estartit a Calella de Palafrugell) organitzada per CN Radikal Swim i Fundació Oncolliga Girona per recollir fons per a la investigació del càncer de mama triple negatiu i per ajudar els afectats de càncer i els seus familiars a través dels serveis que ofereix la Fundació. 

Nou rècord de recaptació a l’ONCOSWIM, la travessia solidària de 30 km de natació en aigües obertes des de l’Estartit fins a Calella de Palafrugell, organitzada pel CN Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona. Un gran repte esportiu, però sobretot un repte solidari que té com a objectiu  recaptar fons per a la recerca del càncer de mama triple negatiu, un dels més agressius i que afecta sobretot a dones joves. L’esdeveniment ha batut enguany tots els rècords i ha superat per primera vegada els 100.000 euros en donatius. La xifra és la suma del que han recaptat els equips que han fet la travessia de 30 km (un total de 100.122  euros) i les inscripcions a la MILLA SOLIDÀRIA, una nedada més popular que es va celebrar també ahir a la tarda entre Llafranc i Calella de Palafrugell (1,6 km). Els fons es destinaran  a la investigació del càncer de mama triple negatiu (70%) i al sosteniment dels serveis d'ajuda als malalts de càncer i familiars que ofereix l’Oncolliga (30%). La plataforma de donatius continua oberta perquè tothom que vulgui col·laborar pugui fer la seva aportació. 

Ja fa vuit anys que nedem plegats en la mateixa direcció: avançar en la recerca sobre el càncer de mama triple negatiu. Fins ara, gràcies als donatius dels equips participants i de les inscripcions a la Milla Solidària hem pogut destinar més de 230.000 euros a finançar el projecte de recerca que impulsa l'equip TargetsLab, integrat per investigadors i oncòlegs de la Facultat de Medicina de la UdG i l'Institut Català d'Oncologia (ICO). És una gran fita aconseguida entre tots i de la qual podem estar molt orgullosos. Però queda molta feina per fer.

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: