Les donacions per l'Oncoswim ja estan obertes: fes la teva donació

OncoSwim 2024

Total donacions 39.663,33 €


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

Hola OncoSwimmers!

Anem a per la 8a ONCOSWIM i ho fem amb les mateixes ganes que la primera vegada que ens vam llençar al mar per aquesta gran causa: contribuir a la investigació del càncer de mama triple negatiu.

Aquí teniu el programa d'aquesta edició, en el qual, els que ja fa anys que ens acompanyeu, veureu que hi ha una novetat important: la ONCO-AFTERPARTY, un acte de cloenda dissabte al vespre en el qual compartir i celebrar tot el que haurem aconseguit junts.

La setena edició de l’ONCOSWIM, la travessia solidària de natació en aigües obertes organitzada per Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona, ha aconseguit recaptar més de 70.000 euros, als quals se sumen els donatius dels participants a la Milla Solidària. En total, aquesta edició ha sumat un total de 74.090 euros, una xifra una mica inferior a l’any passat, si bé també hi ha hagut menys equips inscrits. D’aquests, el 70% (51.863 euros) es destinaran a la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu desenvolupada pel Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Hospital Dr. Josep Trueta. L’altre 30% (22.227 euros) serviran per ajudar a sostenir els serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i familiars que porta a terme l’Oncolliga.

Vint-i-sis equips d’entre quatre i cinc nedadors i nedadores es llençaran a l’aigua demà, 27 de maig, per participar a la setena edició de l’ONCOSWIM, la travessia solidària de 30 km de natació en aigües obertes organitzada per Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona per recaptar fons per a la recerca del càncer de mama triple negatiu, un dels més agressius i que afecta sobretot a dones joves. Per participar a l’Oncoswim, els equips han de fer un donatiu mínim de 600 euros, tot i que la majoria supera amb escreix aquesta aportació. Fins al moment hi ha recaptats prop de 70.000 euros, però el comptador no s’aturarà fins al mateix dia de la prova. A aquestes aportacions s’hi sumen els donatius a Dorsal 0 i les inscripcions a la MILLA SOLIDÀRIA, una nedada més popular que se celebra el mateix dia a la tarda, entre Llafranc i Calella de Palafrugell (1,6 km). Les inscripcions per aquesta prova es poden fer online a www.oncoswim.cat o el mateix dia presencialment.

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: