Bases i recorregut

EDICIÓ 2024

Els equips estaran formats per un màxim de 6 persones. Els nedadors poden rellevar-se entre ells en qualsevol moment i mentre no neden poden fer funcions de suport al seu equip. Com a mínim sempre hi haurà d'haver un integrant de l'equip a l'aigua.

Si s’escull fer l'Oncoswim sense relleus, tots els integrants de l'equip estaran en tot moment a l’aigua i l'equip haurà de comptar amb una persona que farà les funcions de suport d'avituallament des de l’embarcació. 

Es pot inscriure a la cursa qualsevol persona major d'edat. Veure reglament. Excepcionalment l'organització de la prova podrà acceptar inscripcións amb participants menors d'edat previ estudi i valoració de la seva idoneitat i l'autorització de pares/tutors legals.

El recorregut és d'aproximadament 30 km, amb sortida a l'Estartit i arribada a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i Les Formigues.

Sortida: Platja de l'Estartit - 7.00 h. del matí (aprox)
Arribada: Calella de Palafrugell, entre les 15.00 h. i 20.00 h. aprox.

INSCRIPCIONS

El nombre d'equips amb embarcació facilitada per l'organització estarà limitat a 20, i s’acceptaran addicionalment fins a 5 equips amb embarcació pròpia.

Les inscripcions es faran en l'apartat corresponent d'aquesta pàgina web: Equips -> Inscripció d'equips

El preu de la inscripció serà per equip:

- 1.200 euros pels equips de fins a 4 participants + 1 persona de suport* amb embarcació posada per l'organització

- 1.400 euros pels equips de fins a 6 participants + 1 persona de suport* amb embarcació posada per l'organització

*Tant els equips de fins 4 participants com els equips de fins 6 participants amb embarcació facilitada per l'organització podran comptar amb una plaça de suport addicional que pugui realitzar la funció d’avituallament, media, etc.

- 700 euros per equips amb embarcació pròpia, independentment del nombre de participants que tingui l'equip (màxim 6).

Amb aquesta quantitat se sufragaran totes les despeses d'organització, seguretat, logística d'embarcacions, patrons, etc.

La inscripció es considerarà completada quan s’hagi formalitzat el pagament de l’equip.

A més, cada equip haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 600 euros

El 70% dels fons recaptats es destinaran a  finançar un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu dirigit per dues investigadores del Grup de Recerca de Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’ICO. El 30% restant es queden a la Fundació Oncolliga Girona per ajudar al sosteniment del serveis assistencials que l'entitat ofereix a les persones afectades de càncer de les comarques gironines.


Les inscripcions s'obriran el 18 de desembre  de 2023 a les 9.00 h. S'acceptaran inscripcions fins al 01/05/2024  o fins arribar a un màxim de 20  equips participants amb embarcació posada per l'organització i 5 equips amb embarcació pròpia. 

Us podeu descarregar el document complet amb les bases aquí:  pdfREGLAMENT ONCOSWIM 2024

INFRAESTRUCTURA
Embarcacions de seguiment dels equips
Embarcacions de suport
Ambulàncies
Caiacs  i motos aqüàtiques per fer seguiment

RECORREGUT
MAPA ONCOSWIM

 

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: