Empreses solidàriesamb coramb ànima

Les empreses són motors importants de transformació social que poden generar canvis reals en la vida de les persones. Establir aliances amb empreses que comparteixen els nostres valors ens permet donar suport als malalts de càncer i a les seves families. Junts podem construir una societat millor.

Finança un dels nostres programes

Finança un dels nostres programes


Fes-te amic d'Oncolliga

Fes-te amic d'Oncolliga


Implica el teu equip

Implica el teu equip


Activa la teva RSC

Activa la teva RSC


SER SOLIDARI TÉ BENEFICIS FISCALS

La desgravació aplicada serà del 35% sobre les quotes o donatius. La teva fidelitat com a donant té recompensa perquè la deducció serà del 40% (mínim 2 anys)

Finança un dels nostres programes

Els malalts de càncer i les seves famiílies son la raó del nostre treball. El nostre objectiu és el benestar dels nostres pacients i la millorar en el seu dia a dia. Per això els escoltem i els acompanyem en tot moment i posem al seu abast tots els nostres serveis assitencials de manera gratuïta. Aquesta tasca indispensable per a la nostra societat té un cost elevat, per aixó creiem que la col·laboració de les empreses és molt important per continuar la nostra tasca.

Coneix els nostres programes i ajuda'ns a ajudar

comexi_foto-bona.jpg
diseo-sin-ttulo-3.jpg

Fes-te amic d'Oncolliga

Ser amic d'Oncolliga implica per a l'empresa una aportació econòmica anual que sumarà perquè puguem continuar treballant dia a dia millorant la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seves famílies. Et pots fer Amic d'Oncolliga  a partir d’una aportació econòmica fixa anual de 300€. Amb aquesta aportació obtindràs espai per anunciar-te  a la revista de la nostra entitat i l'apadrinament d'una taula al sopar benèfic de l'entitat, a part dels avantatges fiscals. Amb el vostre compromís podem construir una societat més justa i solidària. 

Implica el teu equip

Participa en la campanya del 1x1x1, una campanya de microdonatius que es basa en què cada treballador aporti un euro al mes a la nostra causa. Amb aquesta col·laboració estaràs millorant la qualitat de vida de moltes persones afectades de càncer i dels seus familiars. Aquest euro quedarà especificat en la nòmina com a retenció en concepte de donatiu a la Fundació Oncolliga Girona, no implica cap canvi en la declaració de renda anual, i a més, emetrem un certificat fiscal per tal que us desgravi.

diseo-sin-ttulo-4.png
diseo-sin-ttulo-5.png

Activa la teva RSC

La teva empresa o entitat pot col·laborar amb nosaltres oferint algun producte o servei vinculant-lo amb la Fundació Oncolliga. És una relació on tots hi guanyem i enfortim el vincle entre empresa i comunitat. També podem pensar encampanyes de màrqueting a través de productes, promocions o esdeveniments solidaris. 

 

Contacta amb nosaltres i buscarem la millor manera de col·laborar.


Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.