Col·labora

Treballem junts per millorar la qualitat de vida de les  persones afectades de càncer i el seus familiars.
Fes ara el teu donatiu!  

Image

12€/mes

Amb la teva donació estàs contribuint a millorar l'estat emocional dels pacients de càncer en el seu  procés d'afrontament de la malaltia.  

Image

25€/mes

Fes possible el nostre programa de fisioteràpia a domicili, una ajuda imprescindible en la fase pal·liativa de la malaltia. 

Image

40€/mes

Amb la teva aportació ajudes a mantenir els pisos on oferim  allotjament gratuït a pacients i familiars que s'han de desplaçar lluny de casa per rebre tractament. 

Image

Sigues una empresa ambcorànimaI camina amb nosaltres...

Les empreses són motors importants de transformació social que poden generar canvis  reals en la vida de les persones. Establir aliances amb empreses que comparteixen els nostres valors ens permet donar suport als malalts de càncer i a les seves families. Volem construir una societat millor.

 Ajudeu-nos a ajudar!

Iniciatives solidàries


Ets una persona activa? Vols organitzar una activitat i necessites un company de camí? Crea la teva iniciativa per conscienciar i captar fons pels malalts de càncer i les seves famílies. Organitza activitats solidàries amb els teus amics, família... Posa't en contacte amb nosaltres i junts construirem un món millor!

ballarins gran gala contra el cancer

Girona en MOVIMENT

Durant quatre dies la ciutat de Girona serà escenari de la millor dansa solidària, amb tallers i una gran gala per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. 

DESCOBREIX MÉS
membres equip endurance against cancer

Endurance Against CANCER

Tres valents corrent la Marathon Des Sables per una causa solidària.

DESCOBREIX MÉS

Junts podem aconseguir-ho!