Patrocinis

Per poder costejar gran part de tot el que necessitem per organitzar l'Oncotrail i complir així el desig de poder destinar tots els beneficis obtinguts d'aquesta cursa a la l'ajuda al malalt de càncer és molt important comptar amb la col·laboració de diversos patrocinadors.

Com ens podeu ajudar? Suma't al repte. Si ets empresari o coneixes empresaris sensibles i amb ganes de donar un cop de mà, aquí tens algunes propostes:

MATERIAL. Necessitem empreses que ens subvencionin el material necessari per al correcte desenvolupament de la cursa: equip de supervivència, dorsals, samarretes per als participants i material variat com ara gots de plàstic, gorres, etc.

PROMOCIÓ. Busquem empreses que puguin realitzar el pagament dels cartells informatius, fulletons i lones per a la promoció de l'esdeveniment.

PRODUCTE. Busquem empreses que puguin aportar, segons les necessitats a cobrir, el seu propi producte (com ara begudes, fruita, barretes energètiques...), tant per als punts d'avituallament com per als obsequis que es donaran als
participants.

Si us interessa alguna d'aquestes propostes o qualsevol altra, podeu omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.


   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: