Les donacions per l'Oncotrail estan tancades. fes la teva donació

OncoTrail 2024

Total donacions 0,00 €

IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

Aquest vespre s'ha realitzat el sorteig de 175 places + 10 de reserva per a l'edició d'Oncotrail 2024. Han participat al sorteig un total de 363 equips que s'han preinscrit correctament dins del termini establert per l'organització.

El sorteig s'ha realitzat a través d'una eina online en la qual s'han introduït els noms de tots els equips preinscrits. El programa ha elegit els guanyadors de manera totalment aleatòria. 

Aquest és el resultat del sorteig, que s'ha realitzat seguint les bases depositades davant la notària de Girona Belén Mayoral Del Barrio i a la seva presència: 

LLISTAT EQUIPS GUANYADORS SORTEIG SEGONA  FASE

Enhorabona als equips afortunats. Disposeu d'un termini de sis dies per confirmar la inscripció fent el pagament dels participants. Data límit: 26 de febrer. 

Si transcorreguts aquests dies, algun equip no formalitza la inscripció de forma correcta, entrarà en el seu lloc un equip de reserva, per estricte ordre de llista.

Avui, a les 19.00 h, s'ha realitzat el sorteig de 100 places per a l'edició d'Oncotrail 2024. Han participat al sorteig un total de 294 equips que s'han preinscrit correctament dins del termini establert per l'organització.

Aquest és el resultat del primer sorteig adjudicant 100 places a la cursa Oncotrail 2024 seguint les bases depositades davant la notària de Girona Belén Mayoral Del Barrio i a la seva presència: 

LLISTAT EQUIPS GUANYADORS SORTEIG PRIMERA FASE

Enhorabona als equips afortunats. Disposeu d'un termini d'una setmana per confirmar la inscripció fent el pagament dels participants. Data límit: 11 de febrer. 

Els que no heu obtingut plaça en aquest primer sorteig, tindreu una segona oportunitat el pròxim 20 de febrer, quan se celebri el sorteig de la segona fase, oberta a tothom. No caldrà que us torneu a preinscriure.

La Fundació Oncolliga Girona finançarà amb 90.000 euros un projecte de recerca de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) que té com a objectiu validar una signatura metabolòmica per al diagnòstic precoç del càncer de pàncrees. Els fons per finançar aquesta investigació provindran dels donatius recaptats amb la prova solidària Oncotrail, amb dues aportacions de 45.000 euros corresponents a les edicions 2023 i 2024. 

La inscripció es realitzarà en dues fases: una primera fase oberta exclusivament a participants de l’edició anterior, en la qual s’oferiran 100 places,  i una segona fase oberta a tothom, en la qual s’oferiran 175 places. En tots dos casos, els equips tindran un període d'una setmana per fer una preinscripció amb la qual obtindran un número per participar al sorteig de places. A part, hi haurà 25 places reservades per a l’organització.

Que l’ONCOTRAIL és molt més que una simple cursa de trail queda clar donant una ullada a l’amplíssim arxiu fotogràfic que els organitzadors de l’esdeveniment han anat recopilant al llarg dels anys. Milers d’imatges captades per un grup fotògrafs professionals i amateurs que han volgut col·laborar amb aquest repte solidari amb els malalts de càncer fent allò que més els apassiona. Ara, amb motiu del 10è aniversari del repte, els organitzadors han volgut reunir una petita selecció d’aquestes imatges en una exposició itinerant que s'ha inaugurat aquest divendres, 17 de novembre, a Palafrugell.

Avui fa una setmana que junts vam viure una nova Oncotrail, la desena.

Una nova mostra de solidaritat, esforç i compromís.
Una nova jornada d'emocions a flor de pell, records i sentiments.
Una nova oportunitat per comprovar que quan guanya la solidaritat, hi guanyem tots.

La 10a edició d'Oncotrail ens ha deixat molt bon sabor de boca i més de 7.500 fotografies, gràcies als nostres fotògrafs voluntaris. Hem classificat les imatges en àlbums perquè siguin més fàcils de localitzar. Estan a la vostra disposició perquè les descarregueu i publiqueu lliurement a les vostres xarxes socials. 

La desena edició de l'Oncotrail, la trail solidària per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Atlètic Palafrugell i l'Agrupació Excursionista Palafrugell, ha tornat a ser un èxit de participació i de recaptació. Uns 2.700 participants integrants de 313 equips han pres la sortida a les 9 del matí a la plaça de Can Mario amb el repte de completar els 100 km de recorregut per camins de ronda de la Costa Brava i corriols de les Gavarres. Al marcador de donatius, la xifra de 381.000 euros recaptats que fan ascendir fins a més de 2.350.000 euros els fons recollits al llarg d'aquests 10 anys per millorar el benestar de les persones afectades de càncer i avançar en la investigació de la malaltia.

Ja sabeu que estem de celebració: 10 anys d'Oncotrail! I què és una celebració sense música? Us vam proposar crear entre tots la banda sonora d'aquests 10 anys això amb les cançons que us han acompanyat en els entrenaments, que us motiven, que voleu dedicar a aquella persona en qui penseu quan feu la cursa...

I a partir de les vostres propostes hem creat la playlist "10 anys Oncotrail" a Sportify. 

Tots els equips aniran traquejats de manera que podreu seguir l'evolució dels equips participants a l'Oncotrail en temps real, sabent en tot moment en quin punt del recorregut es troben.