Què és?

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. La primera edició d'aquest nou repte solidari se celebrarà el 12 de març de 2022.

Els equips estaran formats per entre dos i tres esquiadors que hauran d'estar en tot moment en cursa.

El recorregut serà pels cims de Vallter, amb sortida al pàrquing del Xalet i arribada a l'estació d'esquí, on s'establirà una zona d'avituallament.

15,6 Kms - 1.780 m D+

Itinerari Oncoesquimo V1 Borregues Bastiments pages to jpg 0001

 

Les inscripcions per participar a la primera edició de l’Oncoesquimo ja estan obertes. El preu de la inscripció serà de 30 euros per als corredors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 42 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 42 euros inclou una assegurança per a un dia. Les inscripcions es tancaran al arribar als 200 esquiadors.

A més de la inscripció individual de cada participant, cada equip haurà de fer un donatiu que serà d'un mínim de 250 euros. La quantitat recollida per aquest concepte serà repartida a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre dedicades a ajudar el malalt de càncer: la Fundació Oncolliga GironaOsona contra el càncer.

Us animem a estar atents a aquest nou repte esportiu i solidari, especialment dirigit als amants de l’esquí. Ens veiem a Vallter!


Foto esquí de muntanya

 

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: