Recorregut

Les grans gestes requereixen grans escenaris. La Vall de Llémena és el paratge escollit per donar color i forma al gran repte de l'Oncobike. A cavall del Gironès i la Garrotxa, és un dels paratges naturals més ben conservats de les nostres comarques. La riera de Llémena, que dóna nom a aquest indret fascinant, travessa la vall fins a la desembocadura del Ter dotant de sentit aquestes terres. Des de l'harmonia dels camps del correu fins al vertigen de les cingleres. Sense oblidar la diversitat dels seus boscos. Un contrast excitant que dibuixen un entorn únic.

Al voltant de la riera també giren els seus municipis. Sant Gregori, a tan sols deu minuts de la ciutat de Girona, serà el punt de partida i final d'aquesta història. Els diferents equips hauran de seguir l'itinerari de la cursa mitjançant un sistema GPS. L'organització penjarà el track oficial de l'Oncobike perquè tots els participants se'l puguin descarregar. Així doncs, la navegació esdevindrà un factor clau en carrera. Un fet que atorgarà més emoció i dinamisme a aquest repte solidari, ja que no hi haurà cap mena de senyalització física. Aventura en estat pur.

Al llarg del recorregut hi haurà set controls de pas, dividint l'itinerari en vuit trams. Només en aquests punts es podran realitzar els relleus que consideri oportú cadascun dels equips. Cal tornar a recalcar que sempre hi haurà d'haver en ruta un mínim de dos corredors. En tots els punts de control hi haurà situat un avituallament i també es podrà rebre l'assistència exterior que es cregui oportuna.

Des de Sant Gregori els participants s'endinsaran al terme municipal de Sant Martí de Llémena. Cada un dels municipis de la Vall de Llémena forma un conglomerat de pobles, antics veïnats i masies singulars. Una gran oportunitat de conèixer aquest marc incomparable pedalada a pedalada. Sant Aniol de Finestres també donarà la benvinguda a l'Oncobike, per seguir resseguint els corriols i camins de la zona fins a arribar a Canet d'Adri. Moment de l'embranzida final fins a Sant Gregori per la més especial de les arribades.

 

paisatge_vall_de_llemena.jpg

 

TRACKS CURSA LLARGA 2024 (PRÒXIMAMENT): 

TRAM 1 (Sant Gregori - Sant Gregori) 

TRAM 2 (Sant Gregori - Llorà) 

TRAM 3 (Llorà - Sant Esteve de Llémena) 

TRAM 4 (Sant Esteve de Llémena - San Aniol de Finestres) 

TRAM 5 (Sant Aniol - Sant Esteve de Llémena) 

TRAM 6 (Sant Esteve de Llémena - Canet d'Adri) 

TRAM 7 (Canet d'Adri - Canet d'Adri) 

TRAM 8 (Canet d'Adri - Sant Gregori)

 

TRACKS CURSA CURTA: 

TRAM 1 (Sant Gregori - Sant Gregori) 

TRAM 2 (Sant Gregori - Llorà) 

TRAM 3 (Llorà - Sant Esteve de Llémena) 

TRAM 6 (Sant Esteve de Llémena - Canet d'Adri) 

TRAM 8 (Canet d'Adri - Sant Gregori) 

 

IMPORTANT: Consulteu el document amb el temps de pas pels diferents punts de control segons la modalitat de cursa. A la cursa llarga hi haurà tres punts de control on hi haurà una hora límit de pas a partir de la qual es retallarà recorregut per motius de seguretat. 

   pdfCONTROL DE PAS CURSA LLARGA  - CONTROL DE PAS CURSA CURTA (pròximament)

 

MAPA DE GOOGLE MAPS AMB PUNTS DE CONTROL I ZONA D'APARCAMENT:

Pròximament 

ORGANITZADORS:


COL·LABORADORS: