VOLUNTARIAT

#POCÉSMOLT

Ser voluntari a Oncolliga

Els voluntaris són un dels pilars fonamentals de la nostra Fundació. Són persones que ofereixen el seu temps i suport de forma voluntària i amb les quals s’estableix un compromís d’actuació. El suport del voluntariat és fonamental per tirar endavant els programes d’atenció directa als malalts de càncer i els seus familiars i en la gestió de l’entitat per tirar endavant les activitats benèfiques que organitzem amb l’objectiu de recollir fons per finançar els serveis. Hi ha diversos tipus de voluntariat i tots són importants, però n’hi ha tres, el voluntariat hospitalari, el domiciliari i el d’acompanyament, que tenen uns trets diferencials respecte als altres, ja que s’està en contacte directe amb la persona malalta, que està passant per una situació de patiment. Per això des de l’Oncolliga s’ofereix una formació específica a les persones que volen fer aquest voluntariat.

Tu ets important!

Per ser voluntari no calen coneixements ni experiència prèvia, només ganes de col·laborar i de compartir moments i experiències.

Estem federats a la Federació Girona Voluntària i compromesos amb la Llei de voluntariat i de foment de l’associacionisme, que regula l’acció voluntària a Catalunya. Aquesta llei estableix una sèrie de drets i deures dels voluntaris, de les persones destinatàries de l’acció voluntària i de l’entitat de voluntariat. 

Tipus de Voluntariat
Voluntariat hospitalari

És aquell que fa tasques d’acompanyament i suport a les persones malaltes de càncer i els seus familiars en les seves estades a l’hospital. Ofereix espais de companyia i suport emocional, de descàrrega i respir familiar. Demanem als voluntaris/es un compromís mínim de 2 hores setmanals, entre setmana i a la tarda. Per a poder dur-lo a terme és necessària un formació específica que va a càrrec de la l'Oncolliga.

Com fer-se voluntari
Inscripció

Al final d'aquesta pàgina trobaràs el formulari de petició per a formar part de l’equip de voluntariat. Igualment, et pots posar en contacte amb nosaltres via telefónica demanant formar part de l’equip de Voluntariat d’Oncolliga.

#POCÉSMOLT

Voluntariat
domiciliari

Soc l'Eduard, soc voluntari domicilari. Soc aquí per escoltar-te.

 

#POCESMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Merche. Soc voluntària domiciliària. Soc aquí per compartir la lectura d'un bon llibre amb tu.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Carme. Soc voluntària domicilària i soc aquí per escoltar-te.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Carme, soc voluntària domicilària i soc aquí per escoltar-te.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Marga. Soc voluntària domicilària i soc aquí per jugar a un joc de taula amb tu.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc l'Encarna, soc voluntària domicilària i soc aquí per acompanyar-te.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Cristina, soc voluntària domicilària i soc aquí per acompanyar-te.

#POCÉSMOLT

VOLUNTARIAT
DOMICILIARI

Soc la Nuri, soc voluntària domicilària i soc aquí per passejar junts.

Si vols formar part del nostre grup de voluntaris i voluntàries, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.


Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.
Sisplau, ompli aquest camp.