Image

Pedalant per l’Oncolliga

La volta a Espanya en BTT

Sóc Toni Guerrero. Tinc quaranta-cinc anys i, tot i que soc de Pals, actualment visc a Llagostera.   Fa temps que col·laboro amb la Fundació Oncolliga Girona participant en una de les curses més maques que existeixen, l'Oncotrail. 

Aquest any he decidit fer un repte esportiu i solidari, la volta a Espanya en BTT en autosuficiència amb alforges.  Vull unir te extrems de la península: el cap de Creus, Finisterre i Cabo de Gata.  

Començaré la meva aventura el 20 d'agost i la meva previsió és poder completar el recorregut en un termini de 35 a 40 dies. 

I tot això per què? Per tres motius:

  1. Per fer un petit homenatge als familiars que no van superar el càncer: els tiets Joan i Bernardo, les àvies Dolores i Josefa i el cosí José Antonio.
  2. Perquè em sento en deute amb l’Oncolliga Girona, ja que he pogut participar en set edicions de l’Oncotrail
  3. Per poder recaptar el màxim de diners possibles per l’Oncolliga i així poder ajudar a la investigació i a millorar la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars
Image
Image

LES ETAPES DEL REPTE - 3.800 km

1. Cap de Creus -  2. Llagostera - 3. Montserrat -  4. Tàrrega - 5. Candasnos -  6. Saragossa -  7. Tudela - 8. Logronyo - 9. Burgos - 10. Sahagún - 11. Astorga - 12. Laguna - 13. Palas de Rey - 14. Finisterre - 15. Santiago de Compostela - 16. Ourense - 17. Gudiña - 18. Santibañez de Vidriales - 19. Zamora - 20. Guijuelo - 21. Càceres - 22. Mèrida - 23. Granjuela - 24. Córdoba - 25. Baena - 26. Granada - 27. Laroles - 28. Retamar - 29. Mojácar - 30. Puerto de Mazarrón - 31. Torrevieja - 32. Villena - 33. Alzira - 34. Moncofa - 35. Vinaròs - 36. Cambrils - 37. Viladecans - 38. Llagostera

 

 

Com pots col·laborar?

Durant uns mesos he buscat establiments que vulguin col·laborar de forma altruista oferint els seus productes i/o serveis per fer diversos sortejos. L'objectiu és tenir 40 premis i així poder fer un sorteig cada dia durant la durada del repte solidari, que espero poder completar en un termini de 35 a 40 dies.

Fent una donació mínima de 30 euros a l’Oncolliga entraràs en el sorteig de TOTS els premis. Només has d'omplir el formulari que trobaràs més avall i fer el donatiu (30 euros és el mínim, si vols pots fer una aportació superior).  Automàticament formaràs part d'una llista de participants entre els quals cada dia sortejarem un dels premis que pots veure sota aquestes línies. El sorteig es farà a través d'una aplicació online que triarà el guanyador/a de manera totalment aleatòria. El fet de guanyar un dels premis no t'exclou de la llista, sinó que continuaràs participant en els sortejos posteriors i podries tornar a guanyar. Només és qüestió de sort! 

Jo mateix anunciaré cada dia al vespre en el meu compte d'Instagram (@toni.g.f) qui és l'afortunat o afortunada que ha guanyat el sorteig del dia. També ho publicarem en aquesta mateixa pàgina web, en un llistat de guanyadors que anirem actualitzant cada dia. 

Per estar al dia de la meva aventura pots seguir-me a Instagram, on utilitzaré les etiquetes #pedalantperoncolliga #voltaaespanyaenBTT.
 

GRÀCIES PER LA TEVA COL·LABORACIÓ!

CLICA A LA FLETXA DE CADASCÚN DELS COL·LABORADORS PER SABER QUIN PREMI SORTEJAREM!

0. Ajuntament de Pals
2 entrades dobles pel concert de Joan Dausà del 23 de juliol dins els festival Musica't Pals.

Sorteig realitzat a Instagram
7. Restaurant Sol i Mar. (Platja Pals/Begur)
Una caixa de vins.

GUANYADOR/A: Anna Casadevall Gubau
13. Punt Saluten (Palafrugell)
Una sessió de massatge o acupuntura.

GUANYADOR: Josep Maria Parals Suñé
19. Klassmark. Curses de muntanya.
1 inscripció per a una cursa.

GUANYADOR: Bernat Sánchez Toro
25. Kinessi. Clínica de salut i esport.
Un massatge descàrrega, una sessió de nutrició esportiva i una sessió d'osteopatia. Les tres activitats les haurà de fer la mateixa persona.

GUANYADOR: Marc Gou Casteys

Llistat de guanyadors

1. Anna Figueras Puig
5. Enric Rovira Gallardo
9. Carles Pi Renart
13. Josep Maria Parals Suñé
17. Montse Albertí Cañigueral
21. Laura Pantrigo Ramírez
25. Marc Gou Casteys
29. Montserrat Fernández Flores
33. Núria Sidera Comas
37. Fina Izquierdo Canto
2. Núria Parareda Xandri
6. Júlia Grèbol Exposito
10. Francesc Ventura Guerrero
14. Xavier Jiménez Fabrellas
18. Carla Cufí Solé
22. Emma Fàbrega Romans
26. Carme Massaneda Pijaume
30. Sergi Cáceres Serna
34. Anna Servià Sicars
38. Julià Xirgu Ciurana
3. Construccions Cobelrui Calonge
7. Anna Casadevall Gubau
11. Jussi Olavi Alitalo
15. Ramon Bos Rodà
19. Bernat Sánchez Toro
23. Isaac Rovira Gallardo
27. Família Bofill Cabarroques
31. Angel Tornero Vilamanyà
35. Àngel Oliveras Rovira
39. Carlos Jurado Aneas
4. Montse Martí Corominas
8. Anna Coma Anglada
12. Olga Picazo Simon
16. Julia Hontangas Moya
20. Joel Coll Costa
24. Carles Pi Renart
28. Albert Viyoles Puigmolé
32. Màrius Nadal Fiol
36. Lidia Pera Serrat
40. Emma Fàbrega Romans