Image

12 maratons de muntaya en 12 mesos

Km’s de vida #kmsdevida · Un repte solidari

Segurament no invento res nou. I segurament més gent ho ha fet. Però segurament ningú ho haurà fet amb les ganes, esforç i convicció amb que jo ho faré.

Hola! Em dic David Fuster i tinc 39 anys. Sóc pare l'Oleguer i la Martina i comparteixo la vida amb la Maise Sánchez. Treballo a Kremers, SLU.

El meu pare va morir de càncer l'any 2016. Jo, durant el 2022, intentaré córrer 12 maratons de muntanya, una per cada mes de l'any, amb l'únic objectiu de recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia. De la mà d’Oncolliga Girona i l'equip Kinetik Sports, tots els diners que recaptem aniran íntegrament a Oncolliga per ajudar als malalts i els seus familiars.

Podreu fer les donacions a través d’aquesta pàgina i així sumarem per aconseguir el nostre repte!

Durant tot l’any anirem fent sortejos de roba esportiva de la marca Kinetik Sports i algunes sorpreses més que mica en mica, us anirem explicant.

Lo más seguro es que no invente nada nuevo. Y lo más seguro es que lo hayan hecho otras personas. Pero lo más seguro es que nadie lo habrá hecho con las ganas, esfuerzo y convicción con lo que lo haré yo.

¡Hola! Me llamo David Fuster y tengo 39 años. Soy padre de Oleguer y Martina y comparto la vida con Maise Sánchez. Trabajo en Kremers SLU.

Mi padre murió de cáncer el año 2016. Yo, durante el 2022, intentaré correr 12 maratones de montaña, una por cada mes del año, con el único objetivo de recaudar fondos para la lucha contra esta enfermedad. De la mano de Oncolliga Girona y del equipo Kinetik Sports, todo el dinero recaudado irá íntegramente a Oncolliga para ayudar a los enfermos y a sus familias.

¡Podréis hacer donaciones a través de esta página y así entre todos sumaremos para conseguir nuestro reto!

Durante todo el año haremos sorteos de ropa deportiva de la marca Kinetik Sports y algunas sorpresas más que poco a poco, os iremos explicando.

Image