Image

ENDURANCE AGAINST CANCER

Tres  valents corrent la Marathon Des Sables per una causa solidària

Hola! Som l’Albert Grau, l’Aaron Gonzalez i en Marc Badia.


Som tres  amics esportistes, apassionats, decidits, però sobretot, tres persones compromeses amb causes solidàries. A banda dels nostres valors, compartim un pensament: per a  nosaltres la força no ve de guanyar, la veritable valentia no és l'absència de por, sinó la “determinació de sempre seguir endavant”, davant les adversitats.

Quan unim els nostres valors amb la nostra filosofia de vida, ens trobem davant d’aquest nou repte, la Marathon Des Sables, on  tindrem l’oportunitat de superar els nostres límits. Volem, però, anar més enllà, i convertir aquesta aventura humana en un repte solidari per ajudar les persones afectades de càncer. 

Volem aprofitar aquesta edició també per demostrar la importància d'aprendre a conviure amb les necessitats, de no malgastar res i de valorar el valuós recurs que és l'aigua, sobretot en condicions tan extremes.

Aquesta aventura està guiada per l'amor i la devoció a les nostres famílies, i així com els nostres fills, amics i companys d’aventures. La nostra profunda motivació és transmetre'ls els nostres valors fonamentals, com la voluntat, la superació, la curiositat, el compartir, la bondat, així com el compromís i l'abnegació per una causa.  


Si ens vols conèixer una mica més, segueix-nos a Instagram: @3againstcancer

Image