Què és l'Oncotrail ?

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana complet d'octubre. Pròxima edició: 5 i 6 d'octubre de 2024.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma't al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

L'organització

Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines. 

Si voleu saber més coses de l'Oncolliga feu clic aquí


Club Atlètic Palafrugell
El Club Atlètic Palafrugell es va fundar a finals de 1971 i set anys després, el 1978, va ser el  club pioner a l'Estat espanyol en organitzar una marató, la I Marató Catalunya. A principis del 2000 va crear un ambiciós projecte atlètic: el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que pretén aglutinar els esforços de diferents nuclis atlètics de les comarques de Girona.

Si voleu saber més coses del Club Atlètic Palafrugell feu clic aquí

Agrupació Excursionista Palafrugell
L'Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l'any 1985  amb l'objectiu que totes aquelles persones aficionades a la pràctica de l'excursionisme, l'esquí, l'escalada i l'espeleologia  tinguessin una entitat de referència i que els fes d'enllaç amb les Federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l'assegurança i la tarja federativa. En l'actualitat, l'Agrupació compta amb uns 300 socis.

Si voleu saber més coses de l'Agrupació Excursionista Palafrugell feu clic aquí