Les donacions per l'Oncogravel estan obertes: fes la teva donació

Oncogravel 2024

Total donacions 280,00 €


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

Èxit de participació en la primera edició de l’ONCOGRAVEL, el nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós i l’empresa Gran Fondo Community. Un total de 49 equips d’entre 4 i 6 ciclistes (270 participants en total)  han pres la sortida aquest matí a Palamós  amb l’objectiu de pedalar per la millor de les causes: recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. Els diners recollits,  34.158,46 euros,  es destinaran a finançar els serveis assistencials que l’Oncolliga ofereix a les persones afectades per la malaltia  i els seus  familiars, amb l’objectiu de millorar el seu benestar físic i emocional.

Gràcies a la col·laboració dels nostres fotògrafs voluntaris us podem oferir un amplíssim ventall de fotografies de la darrera edició d'Oncogravel. Les fotos s'han distribuït en àlbums perquè siguin més fàcils de localitzar. 

El nostre agraïment especial a tots els voluntaris que han col·laborat en aquesta edició:  Adrià Colomer, Oscar Roche, Jordi Isasa i fotografia Grassot.

S'acosta el gran dia que tots estem esperant i volem que el gaudiu al màxim. Per això, aquí hi trobareu tota la informació necessària sobre recollida de dorsals, briefing, horaris de sortida, a més d'algunes pautes de funcionament per garantir que la cursa sigui un èxit.

La Fundació Oncolliga Girona, Gran Fondo Community i l’Ajuntament de Palamós han unit esforços per impulsar l'ONCOGRAVEL, un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de gravel. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Palamós, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que transcorre per pistes dels municipis que formen les comarques del Baix Empordà, el Gironès i la Selva. La primera edició se celebrarà el pròxim 4 de novembre 2023, en el marc del Palamós Outdoor Sports Festival.