JA ESTAN OBERTES LES DONACIONS!!!


Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 0,00 €

DONACIONS 2022DESGLÒS DE DONACIONS 2022IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. Després de tres intents de fallits de posar en marxa la iniciativa a la Vall de Núria (la pandèmia de la Covid al 2020 i 2021 i la manca de neu al 2022), aquest 2023 ho tornarem a intentar, tot i que en un nou escenari: l'estació de Vallter. La cita serà el pròxim 12 de març.

La primera edició de l'Oncoesquimo, que s'havia de celebrar el pròxim 27 de març, ha quedat suspesa a causa de la falta de neu a la Vall de Núria.  Els organitzadors de l'esdeveniment, la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista Vic, han pres aquesta decisió davant l'absència de nevades de les darreres setmanes, que juntament amb la inversió tèrmica, han fet minvar molt l'extensió de la superfície nevada al vessant sud dels Pirineus, al sector més oriental i al Prepirineu. 

Dos anys més tard de la data prevista incicialment, el pròxim 27 de març la Vall de Núria serà l'escenari de la primera edició de l'Oncoesquimo, una cursa d'esquí de muntanya que té com a objectiu recaptar fons per ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines i d'Osona a través de les entitats Fundació Oncolliga Girona i Osona contra el Càncer. 

Davant de l’actual situació extraordinària en relació a l’estat d’alarma pel virus COVID-19, des de la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista Vic ens veiem obligats a suspendre la celebració de la 1a ONCOESQUIMO, prevista per al pròxim 29 de març a la Vall de Núria. 

Les dues entitats organitzadores hem acordat ajornar la celebració d’aquesta primera edició fins a l’any vinent. Les inscripcions i les donacions que s’han fet fins a data d’avui es conserven de cara a la pròxima convocatòria. En el cas que un equip no pugui participar a la cursa en la nova data prevista, podrà donar-se de baixa i se li retornarà l’import de les inscripcions i de les donacions, sempre que ho sol·liciti abans de final d’any.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic:
info@oncoesquimo.cat


pdfCOMUNICAT_ONCOESQUIMO.pdf

GIRONA-VIC, 16 març de 2020

L'organització d'Oncoesquimo ha decidit ampliar el termini d'inscripció a la primera edició d'aquesta prova solidària d'esquí de muntanya i allargar-lo fins al 20 de març.

En aquests moments ja hi ha 21 equips inscrits, suma't tu també al repte!

Us informem que s'han modificat els articles 3, 7 i 8 del reglament. Podeu consultar el reglament actualitzat AQUÍ

Les modificacions afecten a:

- La composició dels equips, que podran ser de dos, tres o quatre membres. 
- Els donatius per equip: 500 euros si són quatre membres, 375 euros si són tres, i 250 si són dos. 
- La data límit per a inscriure's, que s'allarga fins al 16 de març.ONCOESQUIMO 2020 | #sumatalrepte

Vídeo promocional
Realització: www.d2visual.net
Locució: Sergi Vicente ? 622 39 01 84